CD Zpívající zvěřinec z trapsavecké dílny

15.11.2018 20:50

Čtyřnásobná zlatá Trapsavkyně Iva Synáková - Tapi se pro změnu vrhla do vírů hudební branže a se Salimem natočili CD pro děti i pro dospělé děti. Více o projektu, o tom, jak se do něho zapojit a na co se těšit, to vám teď poví sma Tapi:

Ahoj kamarádi!

Obracíme se na vás s trochu nezvyklou věcí. Vydáváme CD našich písniček. Na tom by asi nic zvláštního nebylo, ale pozor – je to CD písniček pro děti Zpívající zvěřinec. Sice je rádi poslouchají (a vyžadují na koncertech) i dospělí, ale hlavně je to pro děti různého věku. A všechny písničky jsou o zvířatech. Kočky, sloni, krokodýl, gumový kačer – prostě tak.

Protože nemáme na to, abychom vše kolem toho financovali, dali jsme projekt na Hithit. Když nás tam podpoříte, pošlete nějakou částku, dostanete cédéčko a případně další odměny – zpěvník, magnetky, tričko, koncert… Tak se podívejte. A poslechněte si ukázky.

Najdete to na https://www.hithit.com/cs/project/5568/zpivajici-zverinec-cd-detskych-pisnicek. Ale taky po trase Hithit - projekty – hudba – a tam nás uvidíte.

Taky si můžete kdeco prohlídnout na ksichťáku – tj. fb Zpívající zvěřinec.

A ještě maličkost. Moc to neodkládejte, vybírání na projekt bude končit 11. 12., abychom stihli do Vánoc rozeslat odměny a uspořádat křest. Ten bude 21. 12. v Brně na Jamborce a křtít bude Slávek Janoušek.

Díky za podporu a držte palce!

Tapi