Křest CD "Claim na Duhové řece"

26.12.2013 19:22

Ve čtvrtek 19.12. bylo na Ranči Šídlovák v Plzni pokřtěno CD známého trapsavce Mirka Valiny s názvem "Claim na Duhové řece". Stejně jako u již dříve avizovaného CD "Přání a sna" z autorské díllny Hafrana, se i u tohoto četby ujsl Jindra Kout, recitátor a herec. Ten Byl spolu s Mirkem také moderátorem večera. Hudební doprovod obstarala skupina Country Kid. Samotný křest obstarali celkem čtyři sudičáci, mezi nimiž tramskou a trapsavecou scénu zastupoval Hafran. Mirek Cd věnoval KIDu, neboli Klubu Invalidních dobrodruhů, jehož je členem a který pomáhá postiženým k cestě do přírody, na vodu, na cesty.

 

Během večera Mirek řekl něco o historii vzniku CD, o lidech, kteří se o něj zasloužili, Jindra přečetla několik povídek a to nejen z těch, které na nosiči jsou, ale přidal i jednu další, kapela vše doplnila písničkami. Následoval prodej této novnky a autogramiáda. Škoda, že část publika nějak nepochopila účel akce a svým hlasitým hovorem bez ohledu na dění na pódiu dost kazila dojem z večera.

 

 

Ale i tak se křest povedl a nezbývá, než popřát tomuto CD aby si rychle našlo cestu k posluchačům a aby nebylo poslední.

Více podrobností o Cd samotném najdete v Knížních novinkách na těchto stránkách.