Nová trapsavecká edice . Trapsavecké zpěvníky

25.06.2015 13:06

Do rodiny současných trapsaveckých edicí - Trapsavecké Miniatury, Trapsavecké Maxisborníky a Trapsavecké sleziny, přibyla další, která měla svoji premiéru na letošním ohni. Jmenuje se Trapsavecké zpěvníky a jak už název napovídá, je věnována kapelám a písničkářům, jež nám zahrajou na Trapsavytí. A pochopitelně nám má i pomoci takové kapely nalákat, aby přijeli a zdarma zahrály.

První vlaštovkou je zpěvník, který obsahuje písničky z autorské dílny Bokajse, člena legendární T.O.Island. Jmenuje se stejně jako Bokajsova kapela MYLAND, který hraje ve složení Jirka „ Bokajs“, Jitka Boková, Jana Svobodová a „Pája“ Pavel Šmat.

Ve slovníku najdete kromě úvodního slova a historie kapely celekm 19 písní z Bokajsovy autorské dílny, včetně akordových značek.

Autor dal nahrávky písniček na internet k volnému stažení, takže si je tam můžete nejen poslechnout, ale i vypálit na CD, které si doma přiložíte k tomuto zpěvníku. Písně najdete na: https://bokajs.couvej.cz/?zpevnik-2015

 

Slavnostní představení prvního kousku naší zpěvníkové edice proběhlo na letošním Trapsavci, kde v rámci Trapsavytí MYLAND zahrál svůj recitál právě z tohoto zpěvníku.

Věřím, že se myšlenka trapsaveckých zpěvníků ujme a bude se líbit.

 

Hafran