Trapsavec 2015 - je po uzávěrce

01.03.2015 12:27

Tak tvůrčí část letošního Trapsavce je za námi, příspěvky, které měly dorazit jsou tady. Musím říct, že vánoční lití olova nelhalo ( viz. https://www.trapsavec.cz/news/liti-olova/ )  a když věštilo uspěšný ročník, trefilo se. 235 zaslaných příspěvků od rovné 100 autorů je číslo z říše snů a já z něj mám moc velkou radost. A taky chci všem autorům poděkovat, za to že píší, že sdílejí své myšlenky, zážitky, sny s kamarády a nebojí se jít s kůží na trh. Přál bych každému z nich úspěch v soutěži, i když vím, že to není možné a počet cen je omezen. Ale jsem přesvědčen, že každý, kdo poslal svou práci si ocenění zaslouží. Ještě jednou děkuji!!! Teď zbývá vše roztřídit, překontrolovat, počkat, jestli ještě něco nedorazí poštou a pak vytisknout a rozeslat porotcům.

Proti minulému, jubilejnímu ročníku přišlo víc prací prakticky ve všech kategoriích, jedinou vyjímkou je poezie do 23 let, kterou ale kompenzuje próza do 23 let, takže celkově přišlo od mladých víc příspěvků, než vloni. Nicméně, bylo jich výrazně méně, než předloni, kdy se katgorie do 23 let podílely na celkovém počtu 218 příspěvků dokonce 57 pracemi. Rádi bychom zapracovali na další propagaci soutěže mezi mládeží, abychom Trapsavci zajistili opět skvělou budoucnost. Pokud mi v tom pomůžete, budu rád.

Ještě jednou děkuji autorům za jejich práce, všem, kteří pomohli s propagací a všem, kteří naší soutěži fandí. Doufám, že se s vámi všemi uvidím na konci května na Ohni Trapsavce.

Hafran