Trapsavecké miniatury 1 – Kde Měsíc vítězí

08.01.2012 18:08

Trapsavecké miniatury 1 – Kde Měsíc vítězí, autor Martin Šlápota – Šlápi

   S radostí oznamuji, že je hotový celý náklad prvního počinu edice Traspavecké miniatury. Nakonec byl celkový náklad 45 ks místo plánovaných 35, zejména díky příspěvku České pošty, která ztratila celkem 12 výtisků – z toho několik unikátních, protože obsahovaly některé chybičky, a tím se z nich staly sběratelské unikáty, něco jako Modrý Mauritius.

   Nicméně je hotov dotisk a nové exempláře na cestě k autorovi – přejme jim více cestovatelských úspěchů. Současně bude pan autor jejich výhradním distributorem až do doby, kdy budou na ohni Trapsavce pokřtěny a prodávány na tamním veletrhu.

   Nicméně je možné si tyto sborníčky rezervovat na mailu soutez.trapsavec@seznam.cz , subjekt Trapsavecké Miniatury, případně si tamtéž rovnou objednat odběr a jednotlivá čísla vám budou rezervována automaticky.

   Plán dalších čísel je už šťastně zaplněn až do již zmiňovaného ohně, přesto tímto vyzýváme autory, případně jejich zlomyslné kamarády, kteří by byli rádi v této edici vydáni a mají dostatek příspěvků, aby se hlásili na výše uvedeném mailu. Vydávání edice bude samozžejmě pokračovat i po ohni – koneckonců, hodláme tuto příležitost využít k honbě na nadějné autory!

   Podrobnosti o sborníčku "Kde Měsíc vítězí" najdete v Knižních novinkách na našich stránkách.

Hafran